Wysłany: 2005-10-04, 22:41 Portal Netelektryk od nowa
Rusza nowa edycja portalu Netelektryk
Poprzednio sprawiona zosta?a niemila niespodzianka, otoz serwer na ktorym znajdowal sie portal nagle zniknal a osoba za to odpowiedzialna do dzis unika kontaktu. Tak niestety koncza sie przygody z amotorami ktorzy prowadza swoje serwery. Niestety nie udalo nam sie na razie odzyska? starej bazy danych i wszystko wskazuje na to ze bedzie trzeba zaczynac od nowa.
Szkoda ale mam nadzieje ze szybko nadrobimy to co stracili?my.
Wysłany: 2006-01-25, 20:16 Re: Portal Netelektryk od nowa
Witam!
admin napisał/a:
-Ja też poniosłem pewnego rodzaju straty moralne i mam nadzieję, że na tym nowym dla mnie forum elektryków, sytuacja się nie powtórzy.
-Z tego powodu postanowiłem Adminowi zadać kilka pytań, by "nie błądzić".
P.S.
Na początek mogę Adminowi obiecać, że rozsławię to forum i przyciągnę wielu mądrych i uczonych kolegów, którzy potrafią kulturalnie prowadzić dyskusje na tematy zawodowe, związane z tzw. "elektryką".
[ -Lubię czyste i jasne reguły gry czy zabawy, które mogą nas wiele nauczyć na tym forum.]
Wysłany: 2006-01-25, 20:21 Re: Portal Netelektryk od nowa
Witam
Edward W. napisał/a:
Witam!
admin napisał/a:
-Ja też poniosłem pewnego rodzaju straty moralne i mam nadzieję, że na tym nowym dla mnie forum elektryków, sytuacja się nie powtórzy.
ja także mam nadzieję, że to forum będzie najważniejsze wśród elektryków, nie jak znane mi do tej pory forum, na którym szerzy się despotyzm. Kolego Adminie tak trzymać i utrzymać to forum.
istnieje to forum aby prezentowac inny tok myslenia:]
-To mi się podoba i mam nadzieję, ze to główny powód, by tu pisać.
P.S.
-Proszę tylko "nie nagradzać" i "nie wyróżniać" nikogo na siłę i wbrew jego woli, ale to omówimy póżniej.
[-Mam nadzieję, że znajomość tamtego, w/w forum [...], nie oznacza jakiegoś z nim związku Admina tego forum elektryków.]
czy my mamy na mysli to samo forum elektryczne?
a co do despotyzmu to jest w tym troche racji
jest tam kilka osob ktore mysla iz pozjadaly wszystkie rozumy
:]
chyba Kolega Admin wie o jakie forum chodzi, zatem nie ma sensu pisać bo to już przeszłość.
[ Dodano: 2006-01-25, 20:56 ]
Witam
Edward W. napisał/a:
[-Mam nadzieję, że znajomość tamtego, w/w forum [...], nie oznacza jakiegoś z nim związku Admina tego forum elektryków.]
ja także mam taką nadzieję a Ty Kolego Gęguś?
_________________ Pozdrawiam Piotr
"Zdrowy rozsądek może zastąpić prawie każdy stopień wykształcenia, lecz żadne wykształcenie nie zastąpi zdrowego rozsądku. "
Witam!
Pytanie porządkowe do Admina:
Przy edycji czy reedycji postu jest taka pozycja;
[quote]Czas ważności postu/tematu
Wybierz, po ilu dniach post ma byc automatycznie usunięty. Jeśli jest to nowy temat, zostanie usunięty w całości.[/b]
Chciałbym użyć tej opcji w postach odbiegających od zasadniczego tematu, kiedy np. dla rozluźnienia żartujemy sobie, ale co oznacza termin nowy temat, bo niechciałbym, by usunięty został ciekawy temat w całości.
P.S.
To takie pytanie asekuracyjne.
To już prawie rok jak działamy w takiej formule jaka obecnie widzimy. Nowych postów przybyło tak jak i nowych użytkowników. Netelektryk wspiął sie dosyć wysoko na niektóre pozycje w wyszukiwarkach. Z mojego doświadczenia wynika że daje to dosyć dobre efekty, powoduje to dużo odwiedzin wśród osób które czynnie korzystają z internetu. Jest jeszcze jednak duża grupa ludzi zainteresowana elektrotechniką niestety ze względu na brak czasu nie mieli oni jeszcze do czynienia z naszym portalem. W międzyczasie został uruchomiony portal (na razie tylko forum www.forumelectric.com ) powoli i on zaczyna żyć swoim własnych życiem mimo że jest dosyć słabo oblegany.
Odnośnie moich portali mam parę pomysłów, które chciałbym zrealizować jak narazie nie zdradzam szczegółów ale będzie się to wiązało z dalszym rozwojem stron polskiej i anglojęzycznej.
Rozstrzygnięcia mogą już się pojawić na przełomie czerwca/lipca.
:]
_________________ Administrator portalu Netelektryk.com
Najważniejszy jest profesjonalizm
www.netelektryk.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum