Zwracam sie do wszystkich internautow o to aby wypowiedzieli sie na temat wygladu portalu
Zadecydujcie jaka strona startowa ma sie otwierac pierwsza:
-czy portal ma pozostawic swoj wyglad i wygladac tak jak teraz
-czy zmienic strone startowa na taka
Dziekuje za wszystkie sugestie i glosy
_________________ Administrator portalu Netelektryk.com
Najważniejszy jest profesjonalizm
www.netelektryk.com
Żałosne są nie prowokujące do komentaży tematy przytaczane przez Admina, typu: prąd z drzewa itp. Stronie brak mocy!!!
Szanowny Gości, tę stronę polecił mi niedawno Kolega z innego forum i mogę Cię zapewnić, że mocy tej stronie przybędzie
i w końcu zacznie to być forum, gdzie się prowadzi poważne dyskusje.
Witam!
-I dalej jest polecane, bo to dobrego forum początki.
-Namawiam nawet jednego Kolegę, by zainteresował się forum obcojęzycznym, konkretnie po angielsku.
P.S.
-Mnie interesuje raczej niemieckojęzyczna wersja.
Wersja anglojęzyczna już działa. Potrzeba troche czasu aby strona sie rozruszała, czas pozwoli na zwiekszenie Page Ranku tej strony i bedzie ona lepiej widoczna w wyszukiwarce Google, co zwiekszy jej ogladalnosc.
Dodatkowo na stronie stworzylem dzialy obcojezyczne, niestety nie jestem poliglotą i wszystkie tlumaczenia jakie tam sa to tlumaczenia przy pomocy komputera.
Takze czas pokaze czy forum sie uad czy tez odwrotnie. Ja ze swojej strony jako pozycjoner pol amator pol profesjonalista (jezeli tak to mozna nazwac) bede dbal o dobra pozycje tego forum. Tutaj niestety musi minac troche czasu.
Mam jeszcze wiele pomyslow co do forum i jego dzialalnosci. Jednak pewne rzeczy beda mogly powstac tylko gdy bedzie zalozona wlasna dzialalnosc gospodarcza czyli firma (jest taki pomysl).Nastaja trudne czasy dla ludzi mlodych wyksztalconych takze nalezy brac sie za cos "wlasnego".
:]
_________________ Administrator portalu Netelektryk.com
Najważniejszy jest profesjonalizm
www.netelektryk.com
Witam!
Gdzie umieścić materiały w formie drobnych, podręcznych poradników, np. rezystywność materiałów, czy substancji?
P.S.
Utworzony temat "rezystywność" szybko zniknie z pierwszej strony, (chyba, że będzie dobra wyszukiwarka tematów).
obserwuje ten portal od pewnego czasu i mysle, ze jesli starczy determinacji
adminowi i tym, ktorzy go wspomagaja bedzie mial szanse stworzyc cos konkurencyjnego do ***.pl.
Uwazam, ze warto bo poziom frustracji wartosciowych uzytkownikow ***.pl jest tak duzy, ze jesli stworzy im sie odpowiednie warunki, spokojnie moga tu przejsc.
Kilka moich uwag:
1. Proponuje tchnac troszke nowoczesnosci w interfejs.
2. Mniej upiekszaczy i niepotrzebnych dzialow a wiecej systematyki. Juz i tak sie ilosc zmniejszyla co wyszlo na dobre ale zrezygnowalbym jeszcze z humoru i calego dzialu "tematycznie". Im bardziej przejrzysty interfejs tym lepiej trafia do odbiorcy. Wyszukiwarka postow jest na tyle dobra, ze nie ma co tworzyc duzej ilosci dziaow.
3. Madre i przemyslane moderowanie (to sugestia na przyszlosc). Niestety na skutek wspolnych interesow *** i kskrak dyskusje sa notorycznie filtrowane i usuwane sa wszelkie (czesto wartosciowe) posty, ktore w jakis sposob, zawieraja konkurencje tresci dla tych firm.
Oczywiscie, jawna reklama jest niesmaczna i powinna byc usuwana jednak usuwanie merytorycznej dyskusji o produktach swiadczy o braku szacunku dla tych, ktorzy dziela sie swoja wiedza i poswiecaja na to swoj czas.
Kilka moich uwag:
1. Proponuje tchnac troszke nowoczesnosci w interfejs.
2. Mniej upiekszaczy i niepotrzebnych dzialow a wiecej systematyki. Juz i tak sie ilosc zmniejszyla co wyszlo na dobre ale zrezygnowalbym jeszcze z humoru i calego dzialu "tematycznie". Im bardziej przejrzysty interfejs tym lepiej trafia do odbiorcy. Wyszukiwarka postow jest na tyle dobra, ze nie ma co tworzyc duzej ilosci dziaow.
Gościu niedzielny, proponowanie usunięcia humoru i działu "tematycznie", to pozbawienie tego forum najcenniejszych działów, co właśnie różni to forum od wspomnianej konkurencji.
P.S.
Czyżby kolejny "Koń trojański" z w/w forum niezdrowej konkurencji, bo im nasz humor "nie pasi"?
Witam,
Kolego Edwardzie moje sugestie sa moja subiektywna wizja- nie krytyka.
Czesto odwiedzam rozne fora i biore czynny udzial (m.in. na www.iee.org/forums/forum , www.eib-forum.de ).
Moje uwagi biora sie moze z systematyki przyjetej na innych forach co nie znaczy,
ze wszystkie inne sa dobre i jedynie sluszne. Wyznacznikiem, sadze, bedzie popularnosc.
Akurat jestem ta osoba, ktora na lamach *** trzymala Twoja (Kolego EDI) strone wiec prosze sie nie obawiac negatywnych dzialan z mojej strony. Ciesze sie, ze znalazles sie na tym forum bo Twoja (niekiedy) ekscentryczna forma wypowiedzi nadaje specyficznego smaczku.
No i nie masz dyktatorskich zapedow ( jesli wiesz o czym/kim mowie); )
Zycze powodzenia w ksztaltowaniu formy tego forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum